Belgium,Lisa H.// Pastel in Cannes

Diane Kruger in Giambattista Valli

The 65th Film Festival in Cannes has begun! Many celebrities go to the south of France to show themselves off in the most beautiful designer gowns. And some appear prettier than the others due to the expertise of their team of stylist or personal style. Here are some of the first pictures off the red carpet!


Eva Herzigova koos ook voor een pastelkleurige jurk met een pittig kantje: bij de juiste lichtinval konden de aanwezigen erdoor kijken en haar slanke benen bewonderen.Eva Herzigova koos ook voor een pastelkleurige jurk met een pittig kantje: bij de juiste lichtinval konden de aanwezigen erdoor kijken en haar slanke benen bewonderen.

Eva Herzigova

Eva Longoria begrijpt perfect dat de opening van het prestigieuze filmfestival smeekt om een glamoureuze outfit, al had de diva veel moeite met de lange sleep van haar wondermooie Marchesa-jurk. Eva Longoria begrijpt perfect dat de opening van het prestigieuze filmfestival smeekt om een glamoureuze outfit, al had de diva veel moeite met de lange sleep van haar wondermooie Marchesa-jurk.

Eva Longoria stands out– looking glamorous as always in Marchesa

Als Tilda Swinton op de rode loper verschijnt, draagt ze steevast een jurk met een speciale snit. En elke keer bewijst ze weer dat deze op haar lijf geschreven is. Bruce Willis daarentegen speelde op veilig met een klassieke smoking. Als Tilda Swinton op de rode loper verschijnt, draagt ze steevast een jurk met een speciale snit. En elke keer bewijst ze weer dat deze op haar lijf geschreven is.

Tilda Swinton

Als Jessica Chastain dacht te scoren met deze creatie van wijlen Alexander McQueen, moeten we haar teleurstellen. Dit ontwerpt lijkt op een chique slaapkleed. Meer niet.Als Jessica Chastain dacht te scoren met deze creatie van wijlen Alexander McQueen, moeten we haar teleurstellen. Dit ontwerpt lijkt op een chique slaapkleed. Meer niet.

Jessica Chastain came in her fancy…nightgown? Or is this a simple frock that just may be the wrong shade? A brightly colored statement piece may have made the difference.

De Chinese actrice Fan Bing Bing staat bekend om haar experimentele stijl, maar daarom hoefde ze nog geen tafelkleed aan te trekken.
De Chinese actrice Fan Bing Bing staat bekend om haar experimentele stijl, maar daarom hoefde ze nog geen tafelkleed aan te trekken.

Fan Bing Bing in a heavily patterned dress, I am not sure if I like it or hate it… What’s your take?!

De jurk van Freida Pinto had een interessant kleurenpalet, maar de pofferige rok deed haar zwaarder lijken dan ze werkelijk is.De jurk van Freida Pinto had een interessant kleurenpalet, maar de pofferige rok deed haar zwaarder lijken dan ze werkelijk is.

Freida Pinto

De 75-jarige Jane Fonda heeft nog steeds een prachtig lichaam en laat geen moment onbenut om ermee te pronken. Gelijk heeft ze, maar de jurk mocht iets minder schreeuwerig wat ons betreft.

De 75-jarige Jane Fonda heeft nog steeds een prachtig lichaam en laat geen moment onbenut om ermee te pronken. Gelijk heeft ze, maar de jurk mocht iets minder schreeuwerig wat ons betreft.

Jane Fonda, in a very shiny dress. It is too shiny for my taste… Something much simpler would have allowed her to shine.

De Belgische actrice Marie Gillain kan wel wat stijllessen gebruiken. Een saaie zwarte jurk is not done voor een openingsceremonie.

Marie Gillain.

Mooi kleurtje Kara Hayward, maar is de snit van je jurk een moderne interpretatie van een dwangbuis?

Kara Hayward. My opinion: I do not see anything pretty in this dress. Am I being too harsh?!

Lana Del Rey in een sobere doch elegante zwarte jurk van Alberta Ferretti. Let ook op haar hippe clutch in de vorm van een boek.

Lana del Rey played it safe with a black dress, but I love the clutch!

Lisa is a 17-year old student from Belgium with her own fashion news website –Today Trends-. With an addiction to fashion magazines (which she never throws away), she loves to spot trends!  You can expect more posts from her on all the latest and most remarkable fashion items  as well as  any news that catches her eye…

 

Today Trends

 

 


Leave a reply

Your email address will not be published.